Back On Track

Back on Track sine produkter innerholder et keramisk pulver som er smeltet inn i fibrene. Dette medvirker til at kroppsvarmen reflekteres i form av infrarød varmestråling. Dette er spesielt gunstig for hunder som har utfordringer med muskel- og leddplager, er under rehabilitering eller har nedsatt immunforsvar.

Produktene finnes i både vinter-, netting-, fleece- og regndekken. Det er også en egen modell for mynder og kortbeinte hunder som feks Dachs.

For mer info om de ulike dekkenene se BOT sin hjemmeside HER.

Back On Track er bestillingsvare, og det må derfor regnes med noe leveringstid.

Dekken Standard

Dekkenet er sydd i svart polysester som er vannavvisende og puster. Dekkenet er föret med det kjeramiske stoffet på innsiden.
Reflekser finnes på begge sider av dekkenet. Det går an å regulere hodeåpningen over manken for optimal passform. Elastiske bensnorer bak. Hull ved nakken for å kunne feste kobbelet. Glidelås for halen om den peker oppover.

Dekkenet finnes nå med dobble bogfoldere fra størrelse 37, som er regulerbare for å passe flere hunderaser, for eksempel den lille hunden med grovere benbygning.

Str 21-91 cm

Pris: 21-40cm 560kr - 43-59cm 660kr - 63-91cm 770kr

Regndekken med fôr

Regndekken med for- fôret regndekken i Back on Track-stoff som holder hunden din tørr i vær og vind.


Takket være Back on Track-stoffet, kan hunden holde sin egen varme uten at hunden overhetes


Sterk ripstop-kvalitet som puster godt og hvor sømmene er teipet. Den utmerkede passformen hos Back on Tracks regndekken dekker hundens viktigste muskelgrupper og det følsomme området rundt magen. Regndekkenet har flere smarte løsninger som doble remmer som holder oppe magedelen. Dette er for at regn og vann hele tiden renner av dekkenet uten å samles i magebeltet.Åpning for kobbelet er dekket av ekstra tøy. Alt for å holde vannet ute.


Det går an å justere mye ved nakken og over manken for optimal passform. Den har justerbare og utbyttbare, elastiske bensnorer bak og hull ved nakken til kobbelet.


Dekkenet er til og med utrustet med reflekser på sidene for deg og hundens sikkerhet. Dekkenet finnes nå med doble bogfoldere fra størrelse 37 til 91. Dette er for at det skal kunne passe flere hunderaser, selv de med grovere benbygning.


Hvor vanntett et stoff er angis etter vannsøylen. Normalt sett er stoff vanntett til mellom 1500 mm og 2000 mm. Vi er stolte over å kunne si at dekknene holder 3000 mm vanntetthet.Et stoffs pusteegenskaper eller gjennomslippelighet måles i gram/m²/24 timer. Jo høyere verdi, desto bedre egenskaper har stoffet til å slippe ut overskuddsvarme og fukt. Vi er like så stolte av å kunne si at vi har et dekken med 3000 gram/m²/24 i pusteegenskaper.

Str 21-91 cm

Pris: 21-40cm 663kr - 43-59cm 831kr - 63-91cm 883kr

Regndekken uten fôr

Regndekken uten for- tynt regndekken i Back on Track-stoff som holder hunden din tørr i vær og vind.
Takket være Back on Track-stoffet, kan hunden holde sin egen varme uten at hunden overhetes
Sterk ripstop-kvalitet som puster godt og hvor sømmene er teipet. Den utmerkede passformen hos Back on Tracks regndekken dekker hundens viktigste muskelgrupper og det følsomme området rundt magen. Regndekkenet har flere smarte løsninger som doble remmer som holder oppe magedelen. Dette er for at regn og vann hele tiden renner av dekkenet uten å samles i magebeltet.

Åpning for kobbelet er dekket av ekstra tøy. Alt for å holde vannet ute.
Det går an å justere mye ved nakken og over manken for optimal passform. Den har justerbare og utbyttbare, elastiske bensnorer bak og hull ved nakken til kobbelet.
Dekkenet er til og med utrustet med reflekser på sidene for deg og hundens sikkerhet. Dekkenet finnes nå med doble bogfoldere fra størrelse 37 til 91. Dette er for at det skal kunne passe flere hunderaser, selv de med grovere benbygning.
Hvor vanntett et stoff er angis etter vannsøylen. Normalt sett er stoff vanntett til mellom 1500 mm og 2000 mm. Vi er stolte over å kunne si at dekknene holder 3000 mm vanntetthet.

Et stoffs pusteegenskaper eller gjennomslippelighet måles i gram/m²/24 timer. Jo høyere verdi, desto bedre egenskaper har stoffet til å slippe ut overskuddsvarme og fukt. Vi er like så stolte av å kunne si at vi har et dekken med 3000 gram/m²/24 i pusteegenskaper.

Str 21-91 cm 

Pris: 21-40cm 579kr - 43-59cm 679kr - 63-91cm 849kr

Nettingdekken

Nettingdekken- Nettdekkenet er föret med det kjeramiske stoffet på innsiden Nettet former seg letterse etter kroppen enn andre stivere stoff og det er derfor lettere å uppnå optimal passform. Det gjør at hunder som ikke liker dekken så godt letters aksepterer å ha dette på seg. Dekkenet kan brukes under andre dekken eller som man vil ha et dekken som er tynt og smidig under trening, etter bad eller når regn har gjort pelsen bløt. Pelsen tørker fortere da nettdekkenet slipper ut fukten. Det finnes reflekser på sidene. Det an å regulere hodeåpningen og over manken for optimal passform.

Str 21-91 cm 

Pris: 21-40cm 560kr - 43-59cm 660kr - 63-91cm 770kr

Fleecedekken

Fleecedekken- Fleece med et lag Welltex Back on Track kreamisk stoff inntil hunden.
Dette dekkenet er perfekt til sportshunder, eldre hunder og egentlig alle hunder. Brukes til oppvarming før og etter konkurranser, eller som terapidekken for eldre eller skada hunder.
Ideelt etter vanntrening for å holde hunden varm – de fukttransporterende egenskapene sørger for at hunden tørker rask etter svømming og holder seg varm. Perfekt etter en tur i fuktig vintervær!
Tekstilen er laget av fibre av polyester og polypropylen (noen av produktene er blandet med bomullsfibre) med keramisk pulver smeltet inn i fibrene. Keramikken gir stoffet unike egenskaper, som reflekterer kroppsvame i form av infrarød varmestråling.

Str 21-91 cm 

Pris: 21-40cm 560kr - 43-59cm 660kr - 63-91cm 770kr

Dekken Standard - Dachs

Dekken standard til dachs- Dekkenet til dachsen beskytter de store muskelgruppene samt det sensitive mageområdet. Takket være Welltex®-materialet kan hunden holde sin egen kroppsvarme uten risiko for overoppheting. Yttermaterialet er laget av vannavstøtende, samt pustende, polyester. Størrelsen kan justeres i halsen og over manken for optimal passform. Dekkenet er utstyrt med elastiske løkker for bakbena og en åpning i nakken for kobbelet. For egen sikkerhet og hundens sikkerhet, er dekkenet utstyrt med reflekser på sidene.

Str S- 46cm, M- 50cm og L- 54cm

Pris: 659kr

Nettingdekken Dachs

Nettingdekken til dachs- Dette nettdekkenet for dachs er lett og elastisk med en optimal passform. Takket være Welltex®-materialet kan hunden holde sin egen kroppsvarme, uten risiko for å bli overopphetet. Det ytterste materialet er laget av tynn mesh, og dermed sikret at fuktigheten blir ledet utover. Dekkenet er spesielt egnet til å ha under andre dekken eller som et lett og tynt lag for å restiturere til hunder i trening. Størrelsen kan justeres på brystet og over manken for optimal passform. Den er utstyrt med elastiske løkker for bakbena og en åpning i nakken for kobbelet. For sikkerheten er dekkenet utstyrt med reflekser på sidene.

Str S- 46cm, M- 50cm og L- 54cm

Pris: 659kr

Dekken Mynde

Dekken standard til Mynde- Dekkenet er sydd i svart polyester som er regnavvisende, men som puster. Det kjeramiske tøyet sitter på innsiden av dekkenet.

Str Whippet 37-61 cm

Pris:37-45cm 699kr - 53-61cm 729kr

Str Greyhound S- 76cm og M- 85cm

Pris: 799kr

Thundershirt

Den patentsøkte utformingen til Thundershirt legger et mildt, konstant press på hundens torso, og dette trykket har en utrolig beroligende effekt for de fleste hunder. Dette trykket har blitt brukt for å redusere angst hos både dyr og mennesker.

I likhet med foreldre som svøper spedbarn, og mennesker med autisme som bruker press for å lindre vedvarende angst. For mange typer angst krever ikke Thundershirt noen bestemt opplæring for å være effektiv.
Mange hunder vil vise reduserte eller ingen angstsymptomer etter første gangs bruk. Andre hunder krever tre eller fire ganger før de begynner å vise bedring.

Thundershirt er stort sett på lager i alle str for omgående utsending.

Thundershirt

Bruk Thundershirt for:

 • Frykt for torden
 • Nyttårsaften
 • Nervøsitet i forbindelse med dyrlegebesøk
 • Bjeffeproblemer
 • Trening
 • Angst for støy
 • Separasjonsangst
 • Bil eller reise
 • Uro
 • Bilsyke
 • Generell frykt

Str XXS Under 4kg - XS 4-6kg - S 7-11kg - M 12-18kg - L 19-29kg - XL 30-50kg

Pris: 499kr

Del denne siden