Norsk Dyrehelse

I jungelen av kosttilskudd til hund så er det lett å gå seg vill. For vet du egentlig hva akkurat din hund trenger?

Et kosttilskudd har til hensikt å forbedre helsen og/eller prestasjonen til din hund.

Brukes et kosttilskudd riktig så kan det gi store positive forandringer for din hund. Bedre restutisjon etter trening, minsker symptomer på leddplager, kan redusere muskelsvinn ved bruk av kortison, blankere pels, bedre immunforsvar, sterkere kropp osv osv.

Men kosttilskudd kan også brukes feil og gi plager for hunden, og være bortkastet penger. Derfor er det viktig at man setter seg godt inn i de ulike kosttilskuddene og velger det som passer for akkurat din hund. Det som brukes av andre fungerer ikke nødvendigvis for din hund.

Jeg får stadig spørsmål om kosstilskudd og har satt meg godt inn i fordeler og ulemper. Derfor har jeg nå blitt forhandler av Norsk Dyrehelse sine produkter.

Dette er produkter jeg selv har brukt i lang tid, som jeg kjenner godt og som jeg ønsker at flere hunder skal få gleden av å prøve.

Husk: et kosttilskudd fungerer ikke optimalt om hunden får et fôr som ikke er tilpasset individet. Det er derfor svært viktig med et godt fôr som grunnmur i hundens helse.

Medlemmer av NWPC (Norwegian Weight Pull Club) får 20% avslag på ordinær pris som en del av sponsorprogrammet.

Ønsker du å kjøpe produkter?

Send meg en mail eller PM på facebook. Frakt med både HeltHjem, Postnord og Posten er mulig, samt at jeg tar med til behandlinger.


Del denne siden