Team som er sponset av Maximum Effort

Dette er en gjeng som jeg er stolt av å ha i sponsorstallen min! Disse menneskene og deres hunder tilfører utelukkende noe positivt til hundeverden, er fornuftige mennesker og som har et hundehold som jeg kan stå inne for. Resultatene deres vitner om solid kompetanse og riktig trening, og de gir full gass i det de gjør. Et solid team som jeg gleder meg til å følge videre på ferden.

Tone-Lise Vilje & Imre

Tone-Lise og samojeden Imre er aktive innen bruks og er stadig på eventyr i skog og mark.

Imre kjøres med både ski og slede, og går i spann med en gjeng grønlandshunder. I tillegg til dette imponerer han stort i utstillingsringen og kan smykke seg med en imponerende tittelrekke:

BISS BIS DK Uch NUCH FinUCH NV21 N-DK-NordJV18 og Helsinki Winner 2022.

Han har også vunnet Beste Hund sammenlagt på rasespesialen to år på rad.

Imre er også en fysisk sterk kar og har dratt i land 3 trekkhundcert og tatt Gullmerket i kløv hele to ganger.


Instagram: tone_lise_vilje
Hjemmeside: Samojedhund.no

Barkas Perrera

Barkas Perrera drives av Bente Andersen og Rune Dalby. De driver oppdrett av Siberian Husky som du stadig ser i både utstillingsringen og på konkurranser i inn- og utland.

Hundene fra deres kennel blir brukt i kløv og til trekk på både snø og barmark. I tillegg brukes de som instruksjonshunder på hundeskolen, og til villmarksterapi og instutisjonsarbeid.

De har flere merker i kløv og en tittelrekke i utstilling som denne hjemmesiden ikke klarer å romme.

Instagram: Barkasperrera_siberians
Hjemmeside: Barkas Perrera

Celina Adele Gjestvang Engen

Celina og gjengen hennes er aktive innen rallylydighet, men det er treningen med Norske Redningshunder som står høyest på lista.

Border Collien Leo ble godkjent redningshund i 2022, og forhåpentligvis kan han bistå med hjelp i fremtiden til de som måtte trenge det.

Trening og godkjenning av redningshunder er svært viktig arbeid. Dersom du lurer på hva dette dreier seg om så kan jeg anbefale serien Redningshundene på NRK TV på det sterkeste.

Flokken består også av schæferene Cayenne og Ice.

Instagram: workingdogalliance_

NWPC- Norwegian Weight Pull Club

Weightpull er en morsom styrkeprøve med strenge regler og få skader. Alle kan være med og klubben består av alle raser i alle aldere. Vi har bla chihuahua, dverg pinschere, puddel, golden, bulldoger, pomeranian osv.

NWPC er en veldig inkluderende klubb hvor ALLE heier på hverandre!

Klubbens medlemmer får 10% avslag på ordinær behandling hos meg og jeg kommer til å være på de fleste konkurransene i Norge og kan gi behandlinger i forbindelse med disse.


Klubbens medlemmer får også 20% avslag på produkter fra Norsk Dyrehelse via Maximum Effort Terapi & Trening.


Hjemmeside:NWPC

Del denne siden